Vattenflaskor i olika varianter och prisklasser

Ett företag som vill profilera sig med företagspresenter och väljer vattenflaskor med tryck ligger helt rätt i tiden.

Hälsomedvetandet är högt hos de flesta människor och det är välkänt att vatten har många positiva effekter på både humör, mage, energinivå, vikt och till och med utseende.

Att skänka bort en mångsidig vattenflaska med tryck på är något som passar de flesta företag som vill göra intryck på och glädja sina kunder och medarbetare.

Många olika varianter

Vattenflaskor med tryck finns i många olika varianter både när det gäller storlekar, färger och material. Det man kanske tänker på först när det gäller vattenflaskor är de sportflaskor av plast som många har med sig till träningen.

Andra kanske använder en elegant metallflaska och har den stående på kontoret under dagen som en påminnelse om att ta hand om kroppen och hålla vätskebalansen uppe.

Nuförtiden går trenden också generellt mot att byta ut plast mot andra material där det är möjligt, t. ex. i matlådor men även i form av hållbara vattenflaskor med tryck.

När man valt material i flaskan finns många olika förslutningar och munstycken att välja på beroende på i vilket syfte vattenflaskan är tänkt att användas.

En tät kork där ”pipen” är lätt att dra upp är t. ex. att föredra när vattenflaskan ska tas med i en sportväska, medan en tyngre, elegant kork kan passa en kontorsflaska i glas eller metall.

Olika prisklasser

Oavsett vilket material och vilken form man väljer på vattenflaskor till företagets profilprodukter går det att få i ett tryck som för fram företagets profil och budskap.

Varje flaska finns dessutom i ett stort antal olika prisklasser så att man kan få fram precis rätt balans mellan pris och kvalitet som passar perfekt in i företagets marknadsföringsbudget.

Hos tsreklam.se kan man få hjälp med både val och utformning av vattenflaskor med tryck och dessutom snabb beställning och leverans online.