Vattenflaskor med plats för budskapet

Bland alla företagsprylar / giveaways som finns på marknaden idag kan det vara svårt att välja vad man ska satsa på för att föra ut företagets varumärke på bästa sätt.

En giveaway ska uppfylla ett flertal krav. Den ska gärna förmedla ett budskap i sig själv, t.ex. hälsa eller att få saker gjorda. Den ska vara lätt att ta med till t.ex. mässor eller konferenser.

Det ska vara något som de flesta har glädje och användning av så att produkten och därmed företagets varumärke exponeras ofta och länge.

Att en företagspryl ska gå att anpassa till företagets färger är också viktigt. Sist men inte minst ska företagets logotyp vara tydlig så att man helst bara behöver slänga en snabb blick på produkten för att bli påmind om varumärket.

För vissa giveaways som är tänkta att ge ett lite lyxigare intryck kan dock en liten diskret logotyp vara att föredra, t.ex. på dyrare pennor, jackor/ lite finare sportkläder m.m.

Oavsett hur man vill exponera sitt företags varumärke och budskap finns vattenflaskor från tsreklam.se som uppfyller de flesta krav man kan tänkas ha på en företagspryl.

En av de stora fördelarna med en vattenflaska är att den möjliga tryckytan är stor.

Man kan därmed trycka mer än bara företagets logotyp. Man kanske vill ange webbadress, telefonnummer och andra praktiska uppgifter om företaget, vilket går alldeles utmärkt på en snygg och praktisk vattenflaska.

Ibland kanske man har skänkt bort vattenflaskan i samband med en produktlansering, ett företagsjubileum eller liknande så att man förutom företagsuppgifter även vill trycka information om produkten eller ett budskap som passar till eventet.

Med vattenflaskor från tsreklam.se är möjligheterna nästan oändliga och det tryck man väljer på flaskan kommer att ses i många olika situationer.

På kontorsskrivbordet, bredvid den interna bandymatchen på jobbet, på fotbollsplanen när barnen snabbt behöver en flaska till träningen m.m.