Vattenflaskor för bättre hälsa

Alla människor behöver vatten. Att dricka vatten är bokstavligen livsviktigt och har många positiva hälsoeffekter.

Några av dessa effekter beskrivs nedan för att beskriva varför en profilprodukt i form av en vattenflaska är bra att ge som present till kunder, anställda eller andra som är intresserade av företaget.

Koncentration

Vatten är viktigt för att orka hålla koncentrationen när man arbetar med hjärnan. Ofta kan man bli trött av vätskebrist, så att dricka ett glas vatten kan göra att man piggnar till och får ny energi som räcker hela dagen.

Hålla vikten

Vätskebrist kan inte bara orsaka trötthet utan man kan också missta vätskebrist för hunger, eller sockersug. Nästa gång man känner sig sötsugen eller lite småhungrig kan man därför prova att ta ett glas vatten, vilket kanske är det kroppen egentligen behöver.

När man småäter mindre är det också lättare att hålla vikten.

Stoppa huvudvärk

Även huvudvärk kan orsakas av vätskebrist. Det är mer naturligt och mer skonsamt för levern att man dricker rent, friskt vatten istället för att stoppa i sig huvudvärkstabletter i onödan.

Håll magen igång

Det är bra att äta mycket fibrer för att hålla magen igång. För att magen och tarmarna ska kunna arbeta bra behövs mycket vätska som hjälper kroppen att ta upp fibrerna och undvika att man blir förstoppad.

Vackrare hud

Sist, men inte minst, blir man vackrare av att dricka vatten. Huden behöver fukt och den kan inte bara tillföras utifrån med hjälp av olika krämer. Den fukt man tillför inifrån, genom att dricka vatten, är minst lika viktigt.

Hos printoz.se finns ett stort utbud av vattenflaskor med tryck som kan anpassas till att passa in i företagets varumärkesprofil och lokaler. Med hjälp av en uppskattad profilprodukt i form av vattenflaskor blir inte bara företagets lokaler vackrare utan även kunder och medarbetare blir vackra, pigga och hälsosamma!