Träningskit som stärker varumärket

En vattenflaska är en passande och mångsidig företagspryl som passar både kunder och medarbetare.

Det finns många budskap man kan vilja förmedla med en företagspresent.

Ibland kan man vilja få kunder eller medarbetare att känna sig extra hälsosamma och då kan det passa att ge bort mer än en vattenflaska med tryck.

För att få en helhet och uppvakta mottagaren med lite extra sportpresenter kan man matcha vattenflaskor med tryck från tsreklam.se med andra sportiga tillbehör och ge bort som ett helt kit.

Några exempel på företagsprylar som kan ges bort tillsammans med vattenflaska med tryck kommer nedan.

Gympåse

En företagspresent som passar bra med vattenflaskor är en gympåse, d.v.s. en modern variant av gamla tiders gymnastikpåsar. Det är en påse i tyg med en ihopdragbar öppning försedd med en snodd eller snöre högst upp.

Denna snodd fungerar också som handtag på påsen. En tygpåse och snören går att anpassa i färg, form, material och storlek och passar därför utmärkt att beställa i företagets färger och trycka på logotyp och/eller valfritt budskap.

T-shirt

En ytterligare beståndsdel som passar bra i ett träningskit med företagsanpassning är en t-shirt för träning, d.v.s. gärna i ett lätt, sportigt material som andas bra. Här kan man gå loss rejält med varumärkesprofileringen.

Många trivs i färgglada kläder när man tränar så en t-shirt ger stora möjligheter.

Enhetlighet stärker både varumärke och muskler

Även om valfriheten är stor hos olika företagsprylar bör man tänka på att matcha kitet något sånär och inte välja vattenflaska, t-shirt och gympåse i starka färger som skär sig. Starka färger är som sagt inte fel, men tänk igenom helhetsintrycket.

Matchade kit i bara en enda färg kan dock å andra sidan ge ett trist intryck, så lagom är bäst.

Rätt kombinerat hjälper ett träningskit med vattenflaska både till att stärka varumärket och mottagarens muskler!