Gemenskap med sportiga vattenflaskor

När man har en förening, en ungdomsklubb eller ett lag vill man gärna profilera sig och skapa en känsla av gemenskap.

Detta gör man såklart genom att träffas, utöva gemensamma aktiviteter och hålla uppe en bra stämning men man kan även stärka den trevliga gemenskapen genom att ta fram speciella lagprodukter som t. ex. kläder, vimplar och gärna vattenflaskor med tryck.

På en vattenflaska kan man trycka nästan vad som helst, ett budskap, en logotyp eller en flagga.

Ytan för möjligt tryck är stor och flexibel. En vattenflaska kan utformas i många olika former, material och färger och därför anpassas till just laget, klubbens eller föreningens profil.

Sportflaskor är något alla som utövar en idrott brukar ha med sig. Ska man prestera på topp är det viktigt att ha rätt vätskebalans i kroppen.

Inte bara en “vatten” flaska

Vattenflaskor med tryck måste inte heller nödvändigtvis bara ha vatten i sig utan kan lika gärna fyllas med sportdryck om man behöver lite extra energi.

Är laget med i en match eller en cup visas klubbsamhörigheten extra mycket med snygga, peppande och praktiska vattenflaskor med tryck som förenar deltagarna samtidigt som de håller sig på tårna.

Även föräldrar, annan släkt och vänner och externa supportrar kan erbjudas en vattenflaska i present att ta med på matchen så att man orkar heja ordentligt och dessutom hjälpa till att sprida klubbens logotyp. Varför inte sälja vattenflaskor med lagets profil för att få in lite extra pengar till roliga resor eller träningsläger?

Ett exempel på utformning av vattenflaska finns på http://40725.shop.textalk.se/kau-give-aways/vattenflaska.

Lock och flaska kan anpassas i många olika nyanser och som bilden visar får man plats med såväl logotyp som en bild, en webadress eller liknande.

Hos tsreklam.se kan lag och föreningar enkelt välja mellan många olika vattenflaskor med tryck som kan beställas online. Självklart finns dessa flaskor i flera prisklasser så att det ska passa varje förenings marknadsföringsbudget.