En långlivad varumärkesprofilering

Att dela ut företagsprylar, s.k. giveaways, gör de flesta företag idag. Man kan vilja ge kunder på besök ett minne, uppmärksamma de anställda lite extra eller kanske ha något att dela ut när man deltar i mässor, har en monter eller liknande.

Eftersom det är så vanligt förekommande med företagsprylar finns följaktligen ett stort utbud av dessa inom många olika kategorier, alltifrån pennor och godis till paraplyer och väskor. Självklart finns det även många olika prisklasser inom de olika produktkategorierna.

Det gäller dock att fundera på vad man vill förmedla, inte bara med logotyp, färger och utseende på produkten utan också hur länge varumärket får exponering.

Företagsgodis överlever bara någon minut, max, och papperet på t.ex. en karamell ännu kortare. Dessutom kanske godis inte är det mest hälsosamma att sätta företagets logotyp på, även om eftermiddagströtta konferensbesökare kommer att uppskatta sockerkicken trots dagens debatt om att det äts för mycket socker generellt.

Vattenflaskor med tryck från tsreklam.se

En hälsosammare företagspryl som lever länge är en vattenflaska med tryck. Hos tsreklam.se kan man beställa flaskor i många olika material och varianter på design.

Flaskorna kan anpassas till ett sportigare uttryck eller en mer minimalistisk, elegant variant som kan stå på ett kontorsskrivbord och användas av den som vill se till att hålla vätskenivåer och därmed koncentration, på topp.

Just eftersom en vattenflaska används länge, i många sammanhang och ofta, kommer denna produkt att ge bra exponering mot användaren när det gäller företagets varumärke.

Vattenflaskor kan användas vid träning, stå på skrivbordet, som nämnts ovan och därför uppskattas av de kunder eller medarbetare som fått en praktisk och snygg företagspresent.

Denna företagspryl kommer att användas både länge och ofta. Man kan även nå helt nya potentiella kunder, t.ex. fotbollsföräldrar vars barn spelar i samma lag som kundens eller medarbetarens barn om barnet har med sig en företagsvattenflaska.

Med rätt företagspryl når man långt!